Avui ens ho hem passat d’allò més bé en la nostra primera sessió de “L’hora del conte”, gaudint deles divertides narracions que la nostra estimada PATI DE CONTES ha compartit amb nosaltres!

La Pati de Contes, que molts ja coneixereu, fa més de 10 anys que viatja amunt i avall amb la seva maleta plena de titelles, animalons, instruments… transmetent precioses històries, amb la seva simpatia, expressivitat i dolçor, i connectant de ple amb les emocions i l’atenció dels infants, captivant-los durant tota la sessió. És meravellosa!

Avui hem escoltat i vist 5 entranyables contes, protagonitzats per simpàtics animalons, i que ens han encantat a tots, petits i grans. I hem cantant, fet música, i fins i tot, ens hem convertit en curioses algues marines o peixets. Sí, sí, de debó!

Ens ha acompayat durant tota la sessió la Rat Soriano, artista terrassenca, que, ben segur, molts ja coneixeu, i que és l’autora d’un dolç conte que es titula “L’Ai, el peixet sense color”, que la nostra Pati ens ha explicat fent servir el seu bonic kamishibai. L’Ai, és un petit peix que no és de cap color, vull dir que és transparent, i gràcies a l’ajut i la solidaritat d’un bon amic, troba la felicitat… Des d’avui, el podeu trobar a L’orella verda!

I si no coneixeu l’àlbum il.lustrat “El cocodril a qui no li agradava l’aigua”… us el recomanem! Hem tingut la sort de que la Pati ens l’ha explicat, i val a dir que és una tendra història que ens ve a recordar com és d’important estimar-nos tal com som, ser fidels a la nostra essència. I això… ens encanta! Si us vé de gust fullejar-lo, venir a la nostra llibreria, perquè sempre el trobareu, ens agrada molt.

Tornarem a tenir la companyia de la PATI DE CONTES al setembre, el dimecres 20 (17,30h), i escoltarem noves històries que, ben segur, en faran passar una estona inoblidable. Esteu tots convidats! Us hi esperem!

Posted by:L'orella verda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s