Ressenya de l’àlbum il.lustrat “EN SEBASTIÀ I EL MAR” (Kireei Editorial).

El pare del petit Sebastià és pescador, el seu avi també ho era, i el seu besavi… també. Avui és l’aniversari del Sebastià, i el seu pare, molt il.lusionat, li fa un regal: en Sebastià, molt emocionat, obre la capsa i troba dins… una bruíxola!

“És moment d’aprendre l’ofici, així que demà vindràs amb mi a la barca”, li diu el pare, però en Sebastià, de seguida, li respon: “Em fa por el mar”… “Vull viure en una cabana, i ser amic dels esquirols i de les àligues”.

Vaja…. I ara què passarà?

Vet aqui una bonica història, bellíssimament il.lustrada, en la qual pare i fill viuran una increïble i meravellosa experiència, a bord d’una barca que el propi Sebastià ha construït… en el bosc, amb troncs i fulles. És clar! Però, us avancem un fet important… aquesta barqueta sortirà a la mar, i a bord, viatjaran pare i fill!

I sabeu què? Després d’una vivència com la que ens descriu el llibre, pàgina a pàgina amb unes il.lustracions que et deixen bocabadat, pare i fill compartiran per sempre més les seves passions: el mar i el bosc.

Preciosa història, no trobeu?

Posted by:L'orella verda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s