Us volem presentar una petita col.lecció de 4 títols, de l’Editorial Picarona… 

Ens referim als contes “NO VULL…”. Són uns contes amb unes precioses il.lustracions i lletra de gran format, on els seus protagonistes se les ingenien (meravellosament, val a dir) per “escaquejar-se” de les rutines diàries, com ara quan arriba l’hora del bany, o l’hora d’anar a dormir, el moment d’anar a l’escola pel matí… per exemple. Fins que es clar… la paciència dels pares es va acabant i… es presenten les temudes rebequeries! Uffffff!

El que ens agrada molt d’aquesta col.lecció és el plantejament que ens proposa: els seus protagonistes aprendran per la seva pròpia experiència que el seu comportament, al cap i a la fi, no els aporta res de positiu. De fet, quan comproven que els seus amiguets i amiguetes van nets i polits, descansen com cal a la nit, són feliços fent un munt de coses divertides a l’escola (i no se la volen perdre per res)… se n’adonen de com són d’importants aquests hàbits, i, voilà, les enrabiades, simplement, s’esvaeixen!

Uns contes molt divertits i didàctics: us els recomanem!

Títols: “No vull… anar a dormir”, “No vull… banyar-me”, No vull… anar a l’escola” i “No vull… menjar sopa”.

Posted by:L'orella verda

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s