Desitgem, de tot cor, poder oferir-vos, des del primer dia, i sempre amb la mateixa il.lusió, el millor de nosaltres. Per això, ens esforçarem constantment per poder posar a la vostra disposició una interessant i variada sel.lecció de llibres, escollits un a un, acuradament, per als vostres fills i filles; llibres de qualitat, de les més prestigioses editorials, grans i petites. I us anirem informant, puntualment, de les darreres novetats que aniran formant part del nostre fons literari.

I com és la nostra petita libreria? Veureu…

Hem organitzat el nostre petit espai per edats; en entrar a la llibreria trobareu  a l’esquerra “El racó dels nadons”, on podreu remenar entre encantadors i divertidíssims llibres per al més petitons (a partir dels 3-4 mesos, i fins als 2,5 anys): llibres per a la descoberta de l’entorn, llibres amb textures, amb solapes, llibres desplegables, llibres d’imatges, de cartró, de roba, pel bany, i divertits i originals llibres-joc, i els primers contes!

També descobrireu els nostres quaderns (i contes) creatius i d’entreteniment: quaderns amb adhesius, per a pintar, resseguir, fer projectes creatius… per als més petits i també pels més grandets!

Ja pensant en els infants una miqueta més grans, a partir dels 3 anys i fins, mes o menys, els 5 anys, trobareu contes preciosos, curiosos i divertits, contes clàssics i moderns, diccionaris visuals, llibres sobre els animals, de busca i troba, d’entreteniment, amb solapes, desplegables, còmics, especialment sel.leccionats per a aquestes edats. Podreu escollir entre variades col.leccions de contes: Editorial Estrella Polar, Editorial Bruíxola, Editorial Combel, Editorial Baula, Editorial Cruïlla, Editorial Barcanova, Editorial Salvatella, Editorial Queralt, Editorial Castellnou, Bang Bang Edicions, Editorial Els Tres Quers, i moltes d’altres…

Molt a propet, perquè a la nostra llibreria tot queda a mà, només tenim 22 metres quadrats, això sí, mooooolt ben aprofitats, tot seguit us presentem els nostres llibres carinyosament escollits, un a un, de debò (com tooooots els nostres llibres), per als petits primers lectors, a partir dels 6 anys (en lletra lligada o lletra d’impremta) i fins, més o menys els 8 anys. Hi podreu fullejar, tant com vulgueu, de clàssics, d’esbojarrats, d’humor, d’aventures, de misteri…

I a continuació… trobareu la nostra prestatgeria de narrativa, petites col.leccions i llibres singulars per als que ja són una mica més grans, a partir dels 7 anys, i fins els 9 anys, aproximadament.

I us convidem a obrir i gaudir de les meravelloses il.lustracions i textes dels nostres estimats àlbums il.lustrats! Sempre hi trobareu títols de les millors editorials: Editorial Joventut, Editorial Takatuka, Editorial Ekaré, Editorial Picarona, Editorial Birabiro, Editorial Combel, Editorial Thule, Editorial El Cep i la Nansa, Editorial Coco-Books, Editorial Kireei,… i moltes més!

Disposeu, també, de la nostra benvolguda sel.lecció de llibres de coneixements, per a les diferents edats: diversos atles, llibres informatius sobre el cos humà, sobre els hàbitats dels animals, el nostre planeta, l’univers, l’ecologia, l’ésser humà,… Hi trobareu magnífics llibres per als vostre fills i filles, a partir dels 4 anys i fins els 9 anys! Ens agraden molt els llibres d’editorials com Larousse, Joventut, Blume, Edebé, Parramón… i les minienciclopèdies dels “Supertafaners”!

Estem incorporant una petita sel.lecció de contes en anglès-català: ara per ara, en tenim per als més menuts, i també per als infants de 6-8 anys. Us els ensenyarem encantats!

I com ens agraden moltíssim les bones joguines educatives, us fem saber que ja estem ampliant el catàleg dels nostres articles, i us podrem ensenyar i aconsellar sobre les nostra petita sel.lecció de joguines de fusta per a nadons a partir dels 6 mesos, i per als infants de fins als 5 anys, aproximadament: sonalls, jocs d’encaixos, trencaclosques, taules de motricitat… i alguna coseta més. Són molt boniques, de gran qualitat pedagògica i amb uns preus força ajustats!

Oooooh, benvinguts, passeu, passeu que casa nostra… és casa vostra! Us hi espereeeem….

 

HORARI

DE DILLUNS A DIVENDRES, tardes, de 16,30h a 20,30h.                                                               DISSABTES: matins, de 10,00h a 13,30h i tardes, de 17,00h a 20,30.

TELÈFON

931 537 440

EMAIL

llibrerialorellaverda@gmail.com