-Desitgem, de tot cor, poder oferir-vos, des del primer dia, i sempre amb la mateixa il.lusió, el millor de nosaltres. Per això, ens esforçarem constantment per poder posar a la vostra disposició una interessant i variada sel.lecció de llibres, escollits un a un, acuradament, per als vostres fills i filles; llibres de qualitat, de les més prestigioses editorials, grans i petites. I us anirem informant, puntualment, de les darreres novetats que aniran formant part del nostre fons literari.

I com és la nostra petita libreria? Veureu…

Hem organitzat el nostre petit espai per edats; al fons de la llibreria hi trobareu “El racó dels més petits”, on podreu remenar entre encantadors i divertidissims llibres per al més petitons, per a nadons a partir dels 6 mesos, i fins al voltant dels 2-3 anys: llibres per a la descoberta de l’entorn, llibres amb textures, amb solapes, llibres desplegables, llibres d’imatges, de cartró, de roba, pel bany, i divertits i originals llibres-joc.

A continuació, i pensant en els infants una miqueta més grans, a partir dels 3 anys i fins, mes o menys, els 5 anys, trobareu contes preciosos, curiosos i divertits, contes clàssics i moderns, diccionaris visuals, llibres sobre els animals, de busca i troba, d’entreteniment,… especialment sel.leccionats per a aquestes edats.

Molt a propet, perquè a la nostra llibreria tot queda a mà, només tenim 22 metres quadrats, això sí, mooooolt ben aprofitats, tot seguit us presentem els nostres llibres carinyosament escollits, un a un, de debò (com tooooots els nostres llibres), per als petits primers lectors, a partir dels 5 anys i fins, més o menys els 7 anys. Hi podreu fullejar, tant com vulgueu, de clàssics, d’esbojarrats, en lletra de pal, en lletra lligada, i en diferents formats. També descobrireu els nostres quaderns creatius i d’entreteniment i… els nostres meravellosos àlbums il.lustrats! Estem incorporant, també, una acurada sel.lecció de narrativa en català-anglés per a aquestes primeres edats.

I a continuació… trobareu la nostra prestatgeria de narrativa, misteri, petites col.leccions i llibres singulars per als que ja són una mica més grans, a partir dels 7 anys, i fins els 9-10 anys.

Disposeu, també, de la nostra sel.lecció de llibres de coneixements, per a les diferents edats: diversos atles, llibres informatius sobre el cos humà, sobre els hàbitats dels animals, el nostre planeta, l’univers, l’ecologia, l’ésser humà,…

Oooooh, benvinguts, passeu, passeu que casa nostra… és casa vostra! Us hi espereeeem….

 

HORARI

DE DILLUNS A DIVENDRES, tardes, de 16,30h a 20,30h.                                                               DISSABTES: matins, de 10,00h a 13,30h i tardes, de 17,00h a 20,30.

TELÈFON

931 537 440

EMAIL

llibrerialorellaverda@gmail.com